Tv-meubel van steigerhout

Een tv-meubel is in bijna iedere woonkamer te vinden. Het meubel biedt natuurlijk ruimte voor uw televisie, maar is vaak een stuk breder dan de tv zelf. Daarom is een tv-meubel tevens een uitstekende plek om sfeervolle woonaccessoires op te plaatsen en om spullen in op te bergen. Een multifunctioneel item dus! Bij het Steigerhouthuis vindt u het ideale, van steigerhout gemaakte tv-meubel voor uw woonkamer. Dankzij onze tijdloze designs en het gebruik van prachtig steigerhout kunt u rekenen op een tv-meubel van uitstekende kwaliteit waar u jarenlang plezier van hebt.

Tv-meubels in alle soorten en maten

Bij het kiezen van een steigerhout tv-meubel hebt u veel verschillende opties. Wilt u bijvoorbeeld een gesloten kast of juist een open model? Kiest u voor een (deels) gesloten tv-meubel van steigerhout, dan hebben wij hierin opties met lades of kastdeuren. Wat de afmetingen betreft kan het bij ons niet gek genoeg: onze steigerhout tv-meubels zijn verkrijgbaar tot wel 400 cm in de lengte!

Liever een eigen ontwerp laten maken?

Zoals u op deze pagina kunt zien, biedt het Steigerhouthuis een brede selectie aan standaard tv-meubels. Alle meubels worden door ons in eigen werkplaats gemaakt en zijn daarom stuk voor stuk unieke items. Hebt u echter speciale wensen of hebt u misschien zelfs een eigen ontwerp van een steigerhout tv-meubel voor ogen dat u wilt laten realiseren? In onze werkplaats hebben wij alle mogelijkheden om een maatwerk tv-meubel voor u te maken. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Vind uw nieuwe tv-meubel bij het Steigerhouthuis

Voorzie uw woonkamer van meer sfeer en opbergruimte met een unieke tv-kast van steigerhout. Ons ruime assortiment is te vinden op deze pagina. Liever de meubels van dichtbij zien? U bent op afspraak van harte welkom in onze showroom in Zuidbroek. Hier kunt u de modellen, kleuren en afwerkingen rustig van dichtbij bekijken.