Steigerhouten tuinbank

Wilt u na een lange dag werken heerlijk in de tuin zitten met uw partner of gezin? Dan is een tuinbank van steigerhout zeker iets voor u! Een steigerhouten tuinbank heeft niet alleen een landelijk en stijlvol uiterlijk, maar gaat ook nog eens jarenlang mee. Daarnaast heeft het Steigerhouthuis tuinbanken in verschillende kleuren en maten waardoor er altijd een tuinbank is die past bij uw smaak en tuin. Bent u nieuwsgierig naarde mogelijkheden? Lees dan snel verder!

Een ruim aanbod tuinbanken van steigerhout

Het Steigerhouthuis heeft tuinbanken van steigerhout in diverse kleuren, maten en modellen. Hierbij kunt u denken aan picknickbank waar u heerlijk met uw gezin of vrienden aan kunt eten of aan onze loveseat, speciaal voor u en uw partner. Heeft u een grote tuin? Dan is een mooie steigerhouten hoekbank zeker een aanrader. Een grote, robuuste en rustieke hoekbank voor uw hele gezin. Heeft u een kleine tuin en wilt u ook graag een tuinbank van steigerhout? Dat kan! Het Steigerhouthuis verkoopt ook kleine banken in verschillende maten en vormen. Om uw steigerhouten tuinbank helemaal aan te laten sluiten op uw smaak, is het daarnaast mogelijk om uw tuinbank te leveren in uw gewenste kleur. Kortom: voor elke gelegenheid of tuin heeft het Steigerhouthuis de perfecte tuinbank!

Ontwerp uw eigen steigerhouten tuinbank.

Wilt u graag uw eigen steigerhouten tuinbank ontwerpen? Het steigerhouthuis biedt u deze mogelijkheid! Uw droombank schetsen wij graag voor u uit, maar u kunt uiteraard ook zelf een ontwerp aan ons voorleggen. Zo heeft u een unieke tuinbank die aan al uw wensen voldoet. Weet u niet zeker welke kleur of welk model het beste bij u en uw tuin past? Geen probleem. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met meubels vervaardigen en kunnen u daarom voorzien van deskundig advies. Op deze manier werken we samen aan uw nieuwe aanwinst.

Wilt u meer weten?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u vragen over ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar. Wilt u liever onze steigerhouten tuinbanken van dichtbij bekijken? U bent op afspraak van harte welkom in onze showroom in Zuidbroek.