Steigerhouten salontafels

Tegenwoordig ziet u nauwelijks nog een woonkamer zonder salontafel. Maak daarom van uw salontafel een heuse eyecatcher met een van onze unieke steigerhouten salontafels. Een salontafel van industrieel hout geeft een robuust uiterlijk binnen uw interieur en is handig om een hapje, drankje of uw favoriete boek op te zetten. Of lekker om uw voeten op te laten rusten tijdens een het kijken van een leuke film. De salontafels van steigerhout zijn goed te combineren met andere meubels in uw woonkamer, vooral met andere steigerhouten meubelen zoals een tv-meubel. De salontafels bij Het Steigerhouthuis zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en vormen zoals een ronde tafel van steigerhout, een vierkante salontafel, een salontafel in barokstijl of juist een industriële salontafel.

Houten salontafel met gratis wash

Het is natuurlijk belangrijk dat uw steigerhouten salontafel zo lang mogelijk mooi blijft. Daarom kunt u ervoor kiezen om de salontafel te behandelen met een wash. Het behandelen van uw tafel met een wash zorgt voor een meer exclusieve look: het maakt de houtnerven extra zichtbaar. Wij bieden verschillende kleuren washbehandelingen zodat uw nieuwe tafel het beste past bij uw wensen. Denk bijvoorbeeld aan een whitewash, greywash, of blackwash om de finishing touch te verzorgen, die ook nog extra bescherming van de salontafel garandeert.

Uw ideale salontafel op maat

Omdat iedereen zijn eigen wensen heeft, hebben wij geen voorraad en wordt alles op bestelling naar uw wens gemaakt. Wilt u graag een salontafel in andere formaten? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. De steigerhouten meubels worden standaard compleet gemonteerd afgeleverd. Weet u niet zeker of het door de deur- of tuinopening past? Dan kunnen wij op verzoek de meubels gedemonteerd leveren.