Steigerhouten bedden

Steigerhout zie je steeds vaker terug in landelijke interieurs. Zelfs bedden en volledige slaapkamers worden voorzien van steigerhouten meubels. Een steigerhouten bed tovert je slaapkamer om tot een gezellige ruimte, door zijn robuuste uitstraling. Onze steigerhouten bedden zijn verkrijgbaar als zowel eenpersoons- als tweepersoonsbedden. De bedden zijn ontzettend stevig en praktisch onverwoestbaar. Al onze bedden worden gemaakt van stevig hout dat we splintervrij schuren. Zo kunt u heerlijk slapen in uw sfeervolle industriële bed.

Steigerhout bed met opbergruimte

Steigerhout geeft door zijn natuurlijke uitstraling het gevoel van rust in de slaapkamer. Bovendien zijn onze bedden te voorzien van extra laden of vakken om te gebruiken als opbergruimte. Dat geeft het bed weer nieuwe functionaliteit. Bedden van steigerhout zijn stoere meubels, die een landelijke sfeer brengen in je slaapkamer. Voor nog meer opbergruimte in dezelfde industriële stijl als uw bed kunt u ook een kijkje nemen bij onze steigerhouten nachtkastjes en kledingkasten.

Maatwerk bed van steigerhout

Doordat de bedden op maat gemaakt worden kunt u voor iedere slaapkamer een passend steigerhouten bed vinden. Of u nu op zoek bent naar een elegant hoog bed met bergruimte, een eenpersoonsbed op dikke poten of een laag model tweepersoonsbed. U kiest zelf welk model bed het meest praktisch is in uw woning. Geef uw wensen aan ons door en wij maken het voor u op maat in onze eigen werkplaats. Dat maakt elk van onze steigerhouten meubels uniek!