Steigerhouten accessoires

Met onze steigerhouten accessoires kunt u uw interieur een persoonlijke tint geven. De steigerhouten accessoires zijn niet alleen een mooie aanvulling in een robuust en industrieel interieur, ze zijn ook functioneel. Bijvoorbeeld onze sfeervolle vloerlampen of dekenkisten met extra opbergruimte.

Sfeervolle steigerhouten decoraties

Wilt u een ruimte echt aankleden, gebruik dan een aantal accessoires van steigerhout. met onze accessoires zoals pilaren, spiegels, krijtborden en zelfs een industriële schuifdeur kunt u uw interieur echt verfraaien. Voor een klein budget maken onze accessoires uw interieur helemaal af. Met een kleine aanpassing in de aankleding van uw interieur, zoals met een aantal accessoires, haalt u niets anders dan gezelligheid in huis. Ook is een accessoire van steigerhout iets origineels om cadeau te doen.

Wanddecoratie van steigerhout

Om uw muur aan te kleden bieden wij gepersonaliseerde steigerhouten wanddecoratie aan. Deze wanddecoratie maken wij op maat en passen het aan op uw wensen en stijl, zo is ieder product uniek en past het bij u en uw interieur. Kijk bijvoorbeeld bij onze wandborden, Een perfecte oplossing om uw wand sfeervol te decoreren. Op onze wandborden kunt u verschillende accessoires of bijvoorbeeld mooie persoonlijke foto’s plaatsen. U heeft de keuze uit verschillende formaten en washes waarmee het steigerhout wordt afgewerkt.