Steigerhout tafel voor buiten

Nog even en het is weer zover! Dan kunnen we buiten genieten van het zonnetje en de fluitende vogels onder het genot van een hapje en een drankje. Geef uw tuin een nieuwe, warme uitstraling met een unieke steigerhout tafel voor buiten. Deze zelfgemaakte tafels zijn gemaakt van robuuste materialen, waardoor het steigerhout tafelblad goed gebruikt kan worden tijdens alle omstandigheden. Daarnaast is de steigerhout tafel voor buiten ook goed beschermd tegen regen en andere weertypes. Vind de perfecte tafel voor in uw tuin en wij maken hem op maat!

Steigerhout tafel voor buiten geschikt voor elke tuin

Heeft u een grote of een kleine tuin? De steigerhout tafel voor buiten maken wij voor u op maat. De tafels van Het Steigerhouthuis worden met steigerhout van de beste kwaliteit gemaakt. Onze producten zijn handgemaakt, hierdoor kunt u uw tafel precies zo laten maken zoals u dat voor ogen heeft. Voor het steigerhout tafelblad kunt u een gratis washing kiezen, zodat deze perfect past bij de rest van uw tuinmeubelen. Kiest u voor een lichte, moderne tint? Of liever voor een donkere, warme kleur? De keuze is geheel aan u! Zo maakt u de tafel helemaal uw eigen.

Ontdek de mogelijkheden voor uw tafel

Bent u op zoek naar een steigerhout tafel voor buiten die aan al uw wensen voldoet? Dan bent u hier op het juiste adres! Wij maken een gekozen model op maat, waardoor hij dus in uw tuin altijd goed staat en voldoet aan uw eisen. In overleg is er veel mogelijk. Neem dus gerust contact met ons op!

Neem een kijkje in de showroom

Bent u geïnteresseerd, maar neemt u liever nog een kijkje voordat u een model kiest? Dat begrijpen wij! In Zuidbroek is onze showroom gevestigd. Hier geven we graag advies over bijvoorbeeld de kleur en grootte van de steigerhout tafel voor buiten. U kunt hier zowel overdag als ‘s avonds terecht. Wilt u langskomen? Maak dan van tevoren een afspraak! Wij zien u graag terug in onze showroom!