Sidetable steigerhout

Wilt u graag een plek creëren waar u uw huissleutels of post kunt opbergen? Of heeft u een lege muur waar u graag iets mee wilt doen? Dan is een steigerhouten sidetable ideaal om uw huiskamer of hal helemaal af te maken. U kunt kiezen uit verschillende stijlen, zo heeft u voor ieder interieur een mooi haltafeltje van steigerhout.

Verschillende stijlen bijzettafels

Kies bijvoorbeeld voor onze sidetable in brocante stijl en creëer een warm en romantische sfeer in uw woonkamer. Heeft u liever een meer industriële look? Dan zou de sidetable robuust of de sidetable met steigerbuis zomaar de industriële bijzettafel voor u kunnen zijn.

Steigerhout sidetable naar uw smaak gemaakt

Het is natuurlijk belangrijk dat de sidetable volledig aansluit bij uw interieur en uw persoonlijke smaak. Daarom is het bij ons mogelijk om uw bijzettafel te laten maken in uw gewenste formaten en de sidetable gratis te laten afwerken met een kleurwash. Het afwerken met een wash is bij ons inbegrepen bij de prijs en is niet alleen erg mooi maar zorgt er ook voor dat u zo lang mogelijk kan genieten van uw sidetable van steigerhout. Wij bieden verschillende kleuren washbehandelingen, denk bijvoorbeeld aan een greywash, whitewash of blackwash om het tafeltje helemaal af te maken.

Sidetables voor binnen- en buitenshuis

Steigerhout is ook zeer geschikt om te gebruiken in tuinmeubels. Het ruwe hout maakt dat de bijzettafels zeer onderhoudsvriendelijk zijn. Enkel afnemen met een vochtige doek is vaak al genoeg. Een sidetable zou u kunnen gebruiken om extra decoratie kwijt te kunnen in uw tuin of om een muur of schutting te verfraaien. Ook hier kunnen formaten verschillen, neem voor de mogelijkheden tot maatwerk contact met ons op.