Steigerbuis meubelen

Een meubel gemaakt van steigerhout gecombineerd met een frame van steigerbuizen zorgt voor een sfeervol karakter in iedere woonkamer, eetkamer of zelfs in de achtertuin. De steigerbuis meubels kunnen in elk gewenst formaat gemaakt worden, het zijn maatwerkproducten. Elk van onze steigerbuis meubels is uniek omdat wij in onze eigen werkplaats alles zelf maken. Bovendien zorgt het gebruik van robuuste materialen dat onze steigerbuis meubels bestendig zijn tegen intensief gebruik.

Steigerbuis: industrieel gegalvaniseerd staal

Steigerbuis meubels zijn duidelijk te herkennen aan het frame van gegalvaniseerd staal. Dit metaal is zeer sterk en wordt gebruikt bij het maken van steigers. Bij meubels als een steigerbuis tv-meubel of kast zorgt het gebruik van de metalen buizen en koppelstukken voor een stoere uitstraling. Een meubelstuk van steigerhout en staal zorgt voor een industrieel gevoel in uw interieur.

Karakteristiek metaal

Voor uw woon- of eetkamer bieden wij verschillende steigerbuis tafels en stoelen. De poten of onderstel zijn hierbij uitgevoerd in industrieel staal en steigerbuizen. Omdat deze tafels een hoop moeten doorstaan tijdens hun levensduur, worden ze speciaal verzorgd met een wash in een kleur naar keuze. Dit vergroot het doorleefde karakter. De steigerbuizen meubelen zijn te combineren voor het luxe gevoel van een complete bijpassende set.

Unieke steigerbuizen meubels op maat

Bij ons vindt u steigerbuis tafels, krukken en zelfs een complete steigerbuis buitenkeuken. Al onze steigerbuizen meubelen worden per bestelling op maat gemaakt. Ieder steigerbuizen meubel is uniek en compleet afgestemd op uw specifieke wensen. U vindt dus van uw meubel geen tweede.