Plantenbak steigerhout

Bent u op zoek naar een mooie plantenbak voor binnen of buiten? Dan is een plantenbak van steigerhout iets voor u! Een plantenbak van steigerhout heeft een mooie landelijke stijl en gaat jarenlang mee. Het Steigerhouthuis heeft verschillende soorten, maten en kleuren plantenbakken dus er zit altijd één tussen die helemaal aansluit op uw wensen.

Verschillende soorten steigerhouten bloembakken

Bij het Steigerhouthuis heeft u keuze uit diverse steigerhouten bloembakken. Onze basis bloembakken zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Zo kunt u met meerdere basis bloembakken van verschillende hoogten een mooi effect creëren in uw woonkamer of tuin. Daarnaast passen deze steigerhouten plantenbakken in iedere interieur- en tuinstijl. Wilt u liever een grote bloembak om tegen een muur te zetten of om een duidelijke afscheiding te laten zien in uw tuin of woonkamer? Het Steigerhouthuis heeft grote plantenbakken van steigerhout in de verkoop waarbij u de keuze heeft uit verschillende kleuren. En ziet u ook altijd op tegen het verplaatsen van een bloembak? Dan heeft Steigerhouthuis dé oplossing voor u: een steigerhouten bloembak met wieltjes! Zo kunt u altijd op een eenvoudige manier uw bloembak verplaatsen.

Een bloembak van steigerhout kopen? Het steigerhouthuis!

Zoals u heeft gelezen heeft het Steigerhouthuis verschillende bloembakken. Van groot tot klein, in Greywash, Brownwash of Whitewash, met of zonder wieltjes. Wilt u zeker weten dat uw plantenbak van steigerhout naadloos aansluit bij uw interieur? Laat dan een plantenbak op maat maken. U geeft al uw wensen door en wij maken met de hand uw plantenbak van steigerhout op maat. Zo weet u zeker dat u echt iets unieks in uw huis of tuin heeft staan! Weet u niet precies hoe u uw steigerhouten bloemenbak wilt hebben? Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en voorzien u graag van advies!

Meer informatie

Wilt u meer weten over ons aanbod of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wilt u liever ons assortiment van dichtbij bekijken? Dat kan! Maak een afspraak en breng een bezoek aan onze mooie showroom in Zuidbroek.