Loungebanken

Wilt u graag uw tuin opfrissen met nieuw tuinmeubilair? Misschien zijn de loungebanken van Het Steigerhouthuis iets voor u! Deze banken bieden comfort en geven uw tuin een warme uitstraling. Onze loungebanken worden van robuuste materialen gemaakt, waardoor ze goed bestemd zijn tegen alle weertypes. Ontdek de mogelijkheden voor een loungebank voor in uw tuin!

Loungebanken op maat gemaakt

Onze loungebanken worden met de hand gemaakt. Hierdoor kunnen wij uw loungebank precies zo maken als dat u in gedachten heeft. U kunt denken aan een hoekbank, een robuuste bank of een u-bank. Ook kunt u een gratis washing kiezen. Kiest u voor een warme tint, of liever een wat koelere? De keuze is aan u! Zo maakt u de bank helemaal eigen.

Leuke extra’s voor uw loungebank

Maak uw loungebank helemaal compleet met kussens in de mooiste kleuren. Zo kunt u bij ons bijpassende all weather kussens bestellen. Deze kussens worden net als onze loungebanken gepersonaliseerd. Dit is de laatste finishing touch waarmee u de loungebank volledig naar uw wensen maakt. Verder zijn de kussens ook tegen alle weertypes bestemd. Dus valt er een zomers regenbuitje? Dan kunnen de kussens gewoon blijven liggen!

Kom langs in onze showroom

Wij begrijpen het dat u graag een kijkje wilt nemen voordat u een keuze maakt. Onze loungebanken staan in onze showroom in Zuidbroek. Deze kunt u zowel overdag als ‘s avonds bezoeken. Tijdens een bezoekje aan onze showroom kunnen wij u advies geven over welke loungebank geschikt is voor uw tuin. Wilt u een keertje langskomen? Maak dan van tevoren een afspraak. Wij ontvangen u graag in onze showroom! Twijfelt u of uw idee mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op. In overleg is namelijk bij ons veel mogelijk!