Steigerhout dressoir

Heeft u een landelijk interieur of wilt u graag een warm interieur? Dan is een steigerhout dressoir van Het Steigerhouthuis iets voor u! Een steigerhout dressoir geeft uw woonkamer een warme en stoere uitstraling door het robuuste uiterlijk van steigerhout. Daarnaast kan steigerhout ook goed tegen een stootje en is iedere plank uniek. Oftewel, het is een aanvulling op uw interieur!

Op maat gemaakt dressoir steigerhout? Het Steigerhouthuis!

Wilt u geen dressoir in uw woonkamer waar er al honderden van zijn? Dan bent u bij Het Steigerhouthuis aan het juiste adres. Wij maken namelijk naast de standaard dressoirs ook steigerhouten dressoirs op maat. U kunt uw dressoir helemaal zelf ontwerpen, zodat het niet alleen naadloos aansluit bij uw interieur maar ook helemaal uniek is. Bent u bang dat een dressoir niet gaat passen omdat uw woonkamer niet zo groot is? Dan kunnen wij u geruststellen, want een bijkomend voordeel van een op maat gemaakt dressoir is dat uw dressoir altijd in uw woonkamer past! Naast de afmetingen heeft u ook een keuze in de indeling van het dressoir. Zo kunt u kiezen voor een steigerhout dressoir met kleine laden, grote laden of een combinatie hiervan, zodat al uw spullen netjes kunnen worden opgeborgen. Daarnaast heeft u ook keuze uit diverse tinten wash. Wilt u uw interieur een frisse en open uitstraling geven? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een whitewash. Wilt u liever een warme uitstraling benadrukken in uw woonkamer? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een greywash. Bij Het Steigerhouthuis zijn er vele mogelijkheden dus neem gerust contact op met onze deskundige medewerkers.

Wij realiseren graag uw droom dressoir van steigerhout

Heeft u al voor ogen hoe uw steigerhouten dressoir eruit moet komen te zien? Kom dan met uw ontwerp naar Het Steigerhouthuis! Wij vervaardigen uw dressoir met de hand waardoor er een extra authentiek tintje meegegeven wordt aan uw dressoir. Twijfelt u nog over uw ontwerp? Onze ervaren medewerkers helpen u graag en voorzien u van advies. Ook kunt u langskomen in één van onze showroom om inspiratie op te doen voor uw ontwerp of om een steigerhout dressoir in het echt te zien. Kijk hier voor onze contactgegevens en wie weet bent u binnenkort de trotse eigenaar van een authentiek en uniek steigerhout dressoir.