Bartafel van steigerhout

Bartafels en krukken zien we al lang niet meer alleen in de kroeg. Veel mensen brengen tegenwoordig de gezellige sfeer van de bar naar hun eigen eetkamer of keuken met een bartafel van steigerhout. Het item is een ideaal item om uw kamer mee te decoreren! De tafels zijn dankzij het steigerhout stijlvol en stoer, maar ze zijn ook erg handig. Vanwege de hoogte kunt u er zowel aan staan als zitten, helemaal met een bartafelset met bijpassende barkrukken.

Een bartafel als blikvanger

Zo’n industriële bartafel is in uw kamer een opvallend item. Gebruik de tafel daarom slim om met de tafel een sfeervol geheel te creëren! Bent u van plan om uw bartafel van steigerhout in een grote ruimte te plaatsen? Dan is een blok-model prachtig om de ruimte mee aan te kleden. Dit model komt namelijk het beste tot zijn recht wanneer er genoeg ruimte om de tafel vrij is. Hebt u minder ruimte tot uw beschikking? Dan is een bartafel met blokpoten het ideale meubel om uw ruimte goed te benutten, zonder dat deze er te vol uit gaat zien.

Steigerhouten bartafel in uw tuin

Ook op uw terras of in uw tuin is een industriële bartafel een uitstekende aanvulling. Plaats hem onder een overkapping, zet een paar kaarsjes op de tafel en u hebt direct een gezellige plek in uw tuin gecreëerd. Dit hoeft helemaal niet duur te zijn: u heeft al een bartafel basic vanaf €119. Komen er vrienden of familieleden langs voor een barbecue of een drankje? Gebruik uw bartafel van steigerhout zonder krukken, zodat er nog meer mensen aan kunnen staan.

Uw unieke bartafel op maat gemaakt

Bent u op zoek naar een echt unieke tafel? Wij maken al onze meubels met de hand. U bent dus altijd verzekerd van een uniek item! Een bijkomend voordeel is dat wij uw bartafel van steigerhout voor u op maat kunnen maken. Hebt u dus specifieke wensen als het gaat om het ontwerp of afmetingen? Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden met u!